Συνεργασία με Β & Β Electronics

bblogoΗ εταιρεία μας είναι σε θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικάνικο οίκο "Β&Β Electronics" με στόχο την διάθεση των προϊόντων της, στην ελληνική αγορά. Η Β&Β Electronics από το 1981 σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα βιομηχανικής δικτύωσης με στόχο τις εξειδικευμένες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνίας και διακίνησης δεδομένων.

Κατεβάστε το πλήρες προφίλ της Β&Β Electronics
 
Συμμετοχή της BitLogic στην έκθεση Hannover Messe
hannover
Hannover Messe
19. - 23. April 2010

Η εταρεία μας στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον γερμανικό οίκο E-Senza GmbH θα συμμετάσχει στην έκθεση Hannover Messe στο Αννόβερο της Γερμανίας 19 - 23 Απριλίου. Εκεί θα παρουσιαστεί η νέα πλατφόρμα λογισμικού BitLogic WMS για την υλοποίηση ασύρματων συστημάτων SCADA και την ανάπτυξη ασύρματων δικτύων αισθητήρων.
Θα χαρούμε να σας δούμε στο Wireless Pavilion, Halle 7, Stand A46/4.

 
BitLogic Ασύρματα Καταγραφικά Θερμοκρασίας

Η BitLogic στα πλαίσια της δραστηριοποίησής της στον τομέα της Συλλογής & Καταγραφής Δεδομένων, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και υλοποίησης ενός αυτόνομου ψηφιακού ηλεκτρονικού συστήματος καταγραφής της θερμοκρασίας.
Το αυτόνομο καταγραφικό εφαρμόζει σύγχρονη τεχνολογία μικροελεγκτών, χαμηλής κατανάλωσης ισχύος και επεξεργασίας σήματος υψηλής απόδοσης (Ultra Low Power Mixed Signal Microcontrollers), ενώ ενσωματώνει ασύρματη μετάδοση δεδομένων, με τη χρήση ψηφιακά καθοδηγούμενου πομποδέκτη ραδιοσυχνοτήτων, μικρής εμβέλειας και χαμηλής κατανάλωσης.

Κλικ για μεγένθυνση

Ο χειριστής του συστήματος, μέσω εφαρμογής σε περιβάλλον Windows και μέσω ασύρματου διαύλου μεταφοράς δεδομένων μικρής εμβέλειας, έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει την λειτουργία των καταγραφικών, ενώ στη συνέχεια συλλέγει μαζικά τις καταγεγραμμένες μετρήσεις της θερμοκρασίας και την περεταίρω επεξεργασία των δεδομένων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Δυνατότητες:

 • Αναλογικό αισθητήριο θερμοκρασίας PT100, τεχνολογίας Thin Film Platinum RTD.
 • Εύρος μέτρησης από -40˚C έως +120˚C.
 • Ανάλυση μέτρησης: 0.01˚C.
 • Μέγιστος αριθμός δειγμάτων καταγραφής: 32736.
 • Ρυθμός δειγματοληψίας από 1sec έως 24h.
 • Δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας μέσω πομποδέκτη ραδιοσυχνοτήτων μικρής εμβέλειας, στην παγκόσμια ελεύθερη ζώνη συχνοτήτων των 2,4GHz (Industrial Scientific and Medical Band). Μετάδοση των δεδομένων καταγραφής μέσω πρότυπου πρωτοκόλλου ασύρματης επικοινωνίας.
 • Υψηλή ενεργειακή αυτονομία μέχρι και ένα χρόνο ανάλογα με την περίοδο δειγματοληψίας.

Εφαρμογές:

 • Βιομηχανία τροφίμων, έλεγχος ποιότητας, εφαρμογή πρότυπου HACCP.
 • Παρακολούθηση θερμοκρασίας σε διεργασία παστερίωσης.
 • Παρακολούθηση θερμοκρασίας χημικών διεργασιών.
 • Παρακολούθηση θερμοκρασίας υδάτινων πόρων.

 

 
Συνεργασία με FLOMAG
flomag_logo
Η BitLogic είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με τον οίκο κατασκευής βιομηχανικού υλικού FLOMAG s.r.o., με στόχο την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων του, στην ελληνική αγορά.
Η στρατηγική αυτή κίνηση διευρύνει την γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας, με αποτέλεσμα την προσφορά υλικού υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Λίγα λόγια για την FLOMAG s.r.o.

Η FLOMAG s.r.o. δραστηριοποιείται από το 1992 στην κατασκευή αισθητήρων ροής και στάθμης βιομηχανικών προδιαγραφών. Διαθέτει μεγάλη γκάμα αισθητήρων ροής για εφαρμογές τροφίμων, ποτών, χημικών, νερού κ.α. Ο κύριος όγκος των προϊόντων της FLOMAG διατίθεται προς εξαγωγή σε ευρωπαϊκές, αμερικάνικες και ασιατικές χώρες. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9000:2001.

Κατεβάστε τα φυλλάδια τεχνικών προδιαγραφών