Συνεργάτες

eSenza

Η E-Senza είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής ασύρματων προϊόντων και λύσεων για τη διασύνδεση αισθητήρων, οργάνων μέτρησης και συστημάτων αυτοματοποίησης.

Δείτε τα προϊόντα της E-Senza...

article_separator

bblogo

Η B&B Electronics Manufacturing Company σχεδιάζει, κατασκευάζει, προσαρμόζει και υποστηρίζει προϊόντα επικοινωνίας δεδομένων για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές σε όλο τον κόσμο.Η B&B Electronics ιδρύθηκε το 1981, και κατέχει την εμπειρία για τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνίας αποτελώντας μια πρώτης επιλογής, one-stop shop για τις ανάγκες επικοινωνίας και διασύνδεσης δεδομένων . Η Β&Β Electronics δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της απαράμιλλη εξυπηρέτηση, στιβαρά, αξιόπιστα προϊόντα και καινοτόμες, οικονομικά αποτελεσματικές λύσεις.

article_separator

flomag_logo

Η FLOMAG s.r.o. δραστηριοποιείται από το 1992 στην κατασκευή αισθητήρων ροής και στάθμης βιομηχανικών προδιαγραφών. Διαθέτει μεγάλη γκάμα αισθητήρων ροής για εφαρμογές τροφίμων, ποτών, χημικών, νερού κ.α. Ο κύριος όγκος των προϊόντων της FLOMAG διατίθεται προς εξαγωγή σε ευρωπαϊκές, αμερικάνικες και ασιατικές χώρες. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9000:2001.

article_separator

kimo_logo

Η KIMO σχεδιάζει και κατασκευάζει όργανα μέτρησης και παρακολούθησης των ακόλουθων εναέριων παραμέτρων:

Πίεση Ταχύτητα
Θερμοκρασία Ροή
Υγρασία Εκπομπές αερίων

Αυτά τα όργανα -φορητά ή σταθερής εγκατάστασης- πραγματοποιούν μετρήσεις για:

  • Να εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία εγκαταστάσεων θέρμανσης, εξαερισμού και ψύξης, για να βελτιώσουν την άνεση και να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας.
  • Να εγγυθούν την ασφάλεια του προσωπικού μετρώντας το περιβάλλον για να αποφευχθεί η διασπορά βακτηρίων, αερίων κτλ. στη βιομηχανία τροφίμων, σε εργαστήρια, νοσοκομεία.
  • Να ελέγχει και διατηρεί τις βέλτιστες συνθήκες κατασκευής και αποθήκευσης στη βιομηχανία, μουσεία, γεωργία, ζωοτροφεία.
  • Να είστε σύμφωνοι με τα περιβαλλοντικά πρότυπα και να μειωθεί η εκπομπή ρύπων στην ατμόσφαιρα.