Ιστορικό

Από το 2005 προσφέρουμε λύσεις αυτοματισμού για την Βιομηχανία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πληθώρα επιτυχημένων έργων αυτοματισμού, έχουν δημιουργήσει την γκάμα των λύσεων που απαιτούν οι πελάτες μας και δίνουν τη απαραίτητη σιγουριά για το τέλειο αποτέλεσμα.

Όραμα

Στόχος μας, η διεύρυνση του φάσματος των λύσεων που προσφέρουμε, με σκοπό να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας με το καλύτερο τρόπο.

Η εναρμόνιση σας, με τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας, με προδιαγραφές Industry 4.0 και ΙΙοΤ Ready αποτελεί για την BitLogic απόλυτη προτεραιότητα.

Οι αξίες μας

Σεβασμός στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Επαγγελματισμός. Επιμονή και προσήλωση στη λύση. Κατανόηση.

Είναι οι θεμελιώδεις αξίες μας στην καθημερινή δουλειά μας, στον τρόπο που λειτουργούμε.

Αυτές οι αξίες, σας κάνουν να συνεχίζετε να μας προτιμάτε και να μας εμπιστεύεστε.

Καινοτομία

Εδώ και 10 χρόνια δίνουμε καινοτόμες λύσεις με τεχνολογία και τεχνογνωσία αιχμής.

Σκεπτόμενοι out of the box, πετυχαίνουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την καλύτερη σχέση κόστους απόδοσης και σε βάθος χρόνου λύσεις για εσάς.

Υποστήριξη

Η πλήρης τεχνική υποστήριξη σας και το ολοκληρωμένο after sales service, είναι στοιχεία στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην BitLogic.

Έχοντας επενδύσει σε δομημένες υποδομές υποστήριξης, με πλήρη τεκμηρίωση, δομημένο προγραμματισμό εφαρμογών και τεχνολογίες απομακρυσμένης υποστήριξης μέσω internet, έχουμε αποζημειωθεί από τη σταθερή προτίμηση και την μακρόχρονη εμπιστοσύνη σας, στις υπηρεσίες μας.

Έρευνα

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της BitLogic, δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες, ενημερωνώμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο τις τεχνολογίας του Βιομηχανικού Αυτοματισμού.

Ως στενοί συνεργάτες , Qualified System Integrators και Solution Partners των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου όπως η Mitsubishi Electric και η ADVANTECH παραμένουμε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας του Βιομηχανικού Αυτοματισμού.